Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 10-28-2008, 12:31
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
De igen. Legyen ork2. Mivel elméletileg a második legmilitárisabb faj. (...nak kéne legyen, lévén semmit nem tud, csak militarizálni...)

[...]

(ui: nem értem miért beszél mindneki arról, hogy "hát majd a szövije ad neki gömböt meg mindent... nem igazán ismerek 2.3.1. szinteken olyan szövit, amiben hulla van. ha van ilyen, akkor elnézést. bár hozzáteszem ha van is, ritka lehet mint a féllábú fehér holló a Szaharában.)
E mint szép és jó, de mondjuk A-ban, az én javaslatom szerint +25% férőhelye van mindnre (házra, barakkra, toronyra, stb.), ami azért nem olyan kevés, mint hiszed...

De egyébként igaz, amit mondassz, de az 5. szinten a +10% férőhelyet sokallom

Én maradnék az 5%, 10%, 15%, 20%, 25% férőhelynél, és akkor legyen 5x gyorsabb helyett, 10x gyorsabb auto reziszt növekedés...
És ha ezt kevésled, akkor legyen a mostani szintenkénti hadibónusz 5. szinttől, 10%, 20%, 30%, 40%, 50%...

Erre már nem mondhatod, hogy nem érzékelhető változtatás, de én többet nem adnék neki, mert, ha valaki a hullát választja, nem azért választja, mert erős hadis szeretne lenni, hanem azért választja, mert kevés odafigyelést igényel...

Nehogy már közelében legyen az orknak, úgy, hogy elég napi 1x ránézni...
Reply With Quote