Quote:
Originally Posted by Dus
Picit bonyolítjátok itt a dolgokat...Nem értem, hogy valaki ork2-őt szeretne belőle csinálni, és mondja itt a javaslatokat, valaki meg azt akarja, hogy ne legyen ork2 (és tényleg ne legyen...), az meg nem is mondd javaslatot...így nem fogunk sokra jutni...
Olyan kell a hullának, ami ugye értelemszerűen erősíti, de nem sokkal...
Nem játszhatóvá, hanem játszhatóbbá kell tenni, mert pl. 5. szinten vígan végig lehet vele menni...
Szerintem:
-Kapjon 5%, 10%, 15%, 20%, 25% férőhelyet szintenként növekedve
-És a gyújtás elleni autorezist növekedjen 5x gyorsabban
Ennyi, semmi extra...várom a véleményeket (bár úgyis csak mindenki lehurrog...)
|
Szeríntem ez még elfogadható erősítés lenne neki, mert nem lenne sokkal erősebb alacsony szinteken, bár magasabb szinten ahol már 15% laki férőhelye ott már azért versenyre kelhet más hadis fajokkal, hisz csak minimálisan lesz kevesebb harcosa barakkonként, viszont mivel sem tanya sem kocsma sem templom nem kell neki azért elég ütős serege lenne már+házakból is egyre kevesebbre lenne szüksége+ha ezekhez hozzávesszük hogy még hadi bónusza is van, akkor elég kemény orit lehetne már gyúrni, főleg szöviben ahol jó esetben kap gömböt és éplistát. Ezt úgy kéne módosítani hogy 5. szinten nem kap semmi laki bónuszt, s 4.en kap 5%-ot, s 1A-ban pedig 20%ot