View Single Post
Old 10-25-2008, 17:18
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Jó lenne egy olyan rendszer amiben osztályozni, vagy legalább minősíteni lehetne a saját hozzászólások fontosságát. Most hellyel-közzel az msn-programokkal oldjuk meg ezt, de nem szívesen csörgök rá vkire kifejezetten azért hogy spóroljak a fórum terjedelmén. Így meg van hogy 3x is kell mondjak vmi fontos hírt, változást, stb.-t. A harmadik már nyilván zöldben megy ha észreveszem hogy nem lett észrevéve... na mindegy, sztm ragoztam eleget.
Ezen már én is gondolkodtam! Sajnos most A-ban, ahol 9en vagyunk, csak úgy tudok valamit kiemelni, hogy nagy betűkkel írok, és van, aki így sem képes elolvasni, mert ahhoz már lehet, hogy meg kellene nyomni az összes gombot.
Nem szeretem a körüzeneteket, de gyakran rászorulok, mert utálok folyton rákérdezni, hogy elolvastad? Én nagyon szeretném, hogy legalább A-ban a szövetség vezére tudjon a fórumüzenetéhez rakni egy kis kockát, amit ha bepipál, akkor az üzenet fontosságát jelzi vele, és valahogy tudatja a többiekkel, hogy ezt még el kell olvasni, és csak akkor tűnne ez el, ha odakattint, hogy elolvasta! Így tényleg elolvasná mindenki, és az üzenetet lehetne tényleg arra használni, amire szerintem való: veled nem szövetségben lévő játékosokkal való kapcsolattartásra, diplomáciára. Mert a szövetségednek ott a szövetségi fórum...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: