View Single Post
Old 10-25-2008, 09:48
Druida Druida is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Alapvetően azért problémás a felvetés, mert ha egyszer behozod a szövifórumot, akkor ugye elolvasod a kiírtaka. Ezután ha megnyomod az "összes" gombot, akkor akkor már minden olvasott lesz, hiszen a legfrissebb üzeneteket már olvastad. Innentől kezdve megint nem találod, hogy a régiek közül mit nem olvastál.

A játék nem tudja, hogy a kiírások közül mi az, amit ténylegesen el is olvastál, vagy csak megmutatta, de nem olvastad el. Persze lehetne egy külön gomb minden beírás mellé, hogy "ezt már elolvastam", de ez igencsak megnehezítené a fórumozást.
igen ez való igaz, ezért volt az az ötletem hogy minden új üzenet kint legyen amikor kattintok a fórumra, ne csak a régiek. így nem kell összeset nyomni, és el lehet olvasni mindent persze ez is opcionális lehetne. szerintem ha ez úgy kerülne be módosításként hogy opcionális, akkor szerintem Vityun kívül senkit sem zavarna.
És amúgy Princ ötlete sem rossz, hogy értékelni lehetne a beírásokat fontosság szerint, így ha mondjuk csak egy percet tudok ott lenni, akkor ami 10essel van értékelve azt olvasom el, stb. amugy látsz esélyt erre Ati, hogy bekerüljön?
Reply With Quote