10-23-2008, 10:02
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Ezzel nem is volna semmi baj ,teljesen jogos ,igaza is van.De ugye nem megy a munkája kárára az ha jogszerüen végezné a munkáját.Megjegyzem nagyon nehéz.
Én tudom mit beszélek , volt szerencsém honapokig részt venni egy ilyen alakulatban(Romániában).Tudom azt hogy akcio után megy a versengés ,hogy én ezt tettem ,én azt tettem,egy ütésböl földre vittem ,stb.
Elég volna a tömegböl kiemelni a hözöngöket,és nem terelgetni a tömeget,kiprovokálva az akciot,mert tömegben ez plusz érzéseket generál.
De a rendör,aki megnött hatalma miatt egy picit megrészegült,és meg is van az idözitett bomba.
Hidd el ez a képlet mindenhová érvényes legyen az London,Bukarest ,vagy Budapest
|
Londont példának mondani nagy hiba  hisz ott a rendőrt tisztelik és a rendőröknél nincs lőfegyver. Sajnos Magyarországon ilyesmire soha nem fog sor kerülni 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|