View Single Post
Old 10-22-2008, 15:40
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Nem emlékszem, hogy bárkire is rágyújtották volna a házát de majd utánanézek. Tudtommal a Hajdú-Bét ügy miatt több gazda is öngyilkos lett és többszázan kerültek lehetetlen helyzetbe.

Az ellenzékre meg ne toljuk rá a felelősséget a parlamentben és minden vizsgálóbizottságban kormánypárti többség van azt szavaznak meg/le amit akarnak. A parlamentből való kivonulás pedig csak Lopcsány el nem kicsit Ferenc felszólalásainál történik meg, a munkát semmiben se zavarja.
Meglepődtem
De én is épp ezt akartam válaszolni, úgyhogy köszönöm, hogy megtetted helyettem

Lényeg a lényegben, azt kaptuk, amikor megérdemeltünk. A törököket is megérdemeltük annó, mert semmi összetartás nem volt bennünk. (Amit viszont nagyon nem érdemeltünk meg, az a Trianoni békeszerződésben szétszaggatott magyar nemzet, lévén a kulturális határokra fittyet hányva húzták meg a magyar határokat... még jó, hogy a Franciák terve nem jött össze, hogy megsemmisítsék az országot.)

ps.: választásokhoz pedig: bevallották, hazudtak a kampánnyal... úgy meg nem nehéz nyerni különben se akarjátok azt mondani, hogy az emberek jó része tudja, hogy mit von magával a szavazata - arra szavaznak aki többet, vagy szebbet ígér, és szebben beszél
Reply With Quote