Quote:
Originally Posted by Cassandra
Aki a szívében magyar, az nem akarhatja igazán, hogy a külföld szemében 56 szerepe elhomályosuljon a mostani események miatt, sőt, mit érdekel a külföld, aki szívében magyar, az nem akadályozza azokat, akik egy csendes főhajtással akarnak adózni a múlt hőseinek, pedig ők vannak még mindig többségben.
|
Ez igazán jó rész!
Én távol vagyok a megmozdulásoktól, már csak azért is, mert ünnepnap mindig otthon vagyok, az otthon meg egy kisváros, így mindenről lemaradok. Nem is bánom.
Magyar vagyok, és büszke vagyok rá, fontosak az ünnepink, de én nem megyek sehova. Nekem a megemlékezés nem arról szól, hogy elmegyek egy emlékműhöz, inkább otthon gondolok rá.
Nem szeretem a felesleges balhékat. A mostaniak sajnos feleslegesek. Semmi értelmét nem látom, csak egy elkeseredett nép utolsó küzdelmeit valami ellen, amit nem képesek megváltoztatni. (Itt nem gondoltam azokra, akik azt sem tudják, miért balhéznak, csak csinálják mert élvezik, vagy neadjisten ezt mondták nekik.)
Gondoljunk vissza csak, hány ilyen megmozdulás volt nem is olyan régen? Elenyésző. Most mindegyik erről szól...
Na jó, elvonulok megint a politikai jellegű témától. Az egész kezd hidegen hagyni, szomorú, de olyan lettem, mint egy csiga. Szépen eltűnök, és nem fáj, amit nem hallok. Nem nézek tv-t, nem olvasok híreket, majd ha érdemes lesz rá a politika, talán újra követni fogom.
Azt hiszem elég furcsa hozzászólás lett. Talán azért mert én sem tudom, hogy mit gondoljak igazán...