10-21-2008, 22:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Meg fogom bánni, de megint hozzászólok (Úgysem láttok most megint fél évig erre. ).
Szóval... a topikhoz hozzászólva: Október 23-án hatalmasat fogok sétálni életem értelmével Szolnok utcáin, és a tervek szerint benézünk egy két rendezvényre. De a nap legnagyobb részét inkább a hétköznapi gondoktól kicsit eltávolodva próbáljuk eltölteni.
A "témához" pedig: Igenis van mitől félni. Vagyis... én igenis elkerülöm a Pesti megemlékezéseket, mert újabban sikk lett, hogy könnygázfelhő és kurvaanyázás zárja le őket. Illetve, ha balszerencséd van számodra egy eltévedt macskakő.
Nem rettegek nem mondom azt, hogy ilyenkor az utcára nem mennék, de nekem senki ne próbálja meg megmagyarázni, hogy ez jó. Nem jó. Tök mindegy ki kezdi, tökre nem érdekel, hogy a rendőrbácsi csúnyán nézett, mi ezért még csúnyábban, ő ezért ütött, mi meg visszaütöttünk mindahányan... Nem megoldás, hogy felbontjuk a járdákat, bedobunk ablakokat, aztán a jó munkásember meg fizeti az árát.
Aki a szívében magyar, az nem akarhatja igazán, hogy a külföld szemében 56 szerepe elhomályosuljon a mostani események miatt, sőt, mit érdekel a külföld, aki szívében magyar, az nem akadályozza azokat, akik egy csendes főhajtással akarnak adózni a múlt hőseinek, pedig ők vannak még mindig többségben.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|