View Single Post
Old 10-21-2008, 22:13
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Nemrég váltottam pár zöldet egy játékostársammal,aki méltatta a gondolataimat és biztosított róla,hogy tökéletesen mellettem áll. Mondtam neki,hogy ez mind szép és tényleg jó hallani,de az sokkal jobb érzéssel töltene el,ha megfogalmazná a saját gondolatait,hogy ne csak egyedül vívjam a szélmalomharcot. Mondta,hogy azt nem teheti,mert akkor biztos kapná a lefele kezecskéket a többiektől.

Nem bírok nem párhuzamot vonni a két dolog közt.

Beni,én évek óta jelen vagyok a megemlékezéseken,gyűléseken,tüntetéseken,felvonulá sokon és a balhék környékén is előfordulok,de még egyetlen jegyzett rossz pontom sincs. Innentől elkezdve ha Te kimész egy megemlékezésre,egy szál magadban,szerintem sokkal inkább biztonságban vagy ezektől a dolgoktól,mint ha kimész a haverjaiddal,akik azt sem tudják mi az a hungarizmus,csak látták a karlengető bolondokat a tévében,akikre a tudatlan média hungaristaként mutat rá. Ottvagy velük és mivel azt látták,hogy a menő hungaristák alkalomadtán balhéznak,akkor tán Tőlük sem áll távol. Szóval szerintem gondold meg ezeket a dolgokat.
Ebben is van valami, sőt sokminden igaz belőle.Mondd meg a játékostársadnak, hogy írja le nyugodtan a véleményét, és ne érdekelje a kezecske.De én még mindig tartok tőle, szóval még meggondolom, hogy mit tegyek
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote