Quote:
Originally Posted by Redback
Fizikailag biztos nem félek, mer megvernek esetleg rátudok, bár ha mennék akkor nem egyedül mennék.Inkább attól félek, hogy akármi bejegyzés kerül az aktámba(ez olyan akciófilmes hogy az aktámba  ), és ezzel később ártsak magamnak 
|
Nemrég váltottam pár zöldet egy játékostársammal,aki méltatta a gondolataimat és biztosított róla,hogy tökéletesen mellettem áll. Mondtam neki,hogy ez mind szép és tényleg jó hallani,de az sokkal jobb érzéssel töltene el,ha megfogalmazná a saját gondolatait,hogy ne csak egyedül vívjam a szélmalomharcot. Mondta,hogy azt nem teheti,mert akkor biztos kapná a lefele kezecskéket a többiektől.
Nem bírok nem párhuzamot vonni a két dolog közt.
Beni,én évek óta jelen vagyok a megemlékezéseken,gyűléseken,tüntetéseken,felvonulá sokon és a balhék környékén is előfordulok,de még egyetlen jegyzett rossz pontom sincs. Innentől elkezdve ha Te kimész egy megemlékezésre,egy szál magadban,szerintem sokkal inkább biztonságban vagy ezektől a dolgoktól,mint ha kimész a haverjaiddal,akik azt sem tudják mi az a hungarizmus,csak látták a karlengető bolondokat a tévében,akikre a tudatlan média hungaristaként mutat rá. Ottvagy velük és mivel azt látták,hogy a menő hungaristák alkalomadtán balhéznak,akkor tán Tőlük sem áll távol. Szóval szerintem gondold meg ezeket a dolgokat.