Quote:
Originally Posted by AndrewB
Ez speciel egész jól hangzik, csak a játék kiszámíthatóságának a rovására menne, következésképp sokaknak nem fog tetszeni...
Mondjuk a hulla több sereges kísérése ellen az is elég elrettentő lenne, ha a több sereg nem egy betegséget vinne, hanem arányosan többet  tehát egy 200 hekis ori nem 200 egységnyi bcit kapna, hanem 1000-et egy 5 sereges támadás esetén, de följebb viccesebb lenne, amikor kap 1k hekin 5k bacit, és a fele lakosság elmegy körváltáskor  mindenki meggondolná, hogy ütögessen-e hullát  
|
Nekem az nem tetszik ebben a "több egységnyi betegséget szedjen fel" ötletben, hogy ugyanúgy lehiénázhatják, itt vagyok üssetek ha van pénzetek kórházat építeni.
Ez semmilyen taktikai lehetőséget nem ad a hullának. Egyszerűen nem jó vele így játszani, mert mindenki mindent előre kiszámolhat, felmérhet pontosan, nem a hullával játszó, hanem az ellenfél kezébe adva ezzel minden mérlegelési lehtőséget.
Az én ötletemmel viszont hullával is be lehetne csapni az ellenfelet és nem tiszta kiszámolós játék, miközben nem a véletlentől függ, mert miért nem indíthatnál az épületlista alapján nagy sereggel ellentámadást, ami akkor is befér, ha csupa íjászos a hulla.