View Single Post
Old 10-19-2008, 15:37
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
hmmmm...hányadik topic ez már...
nem tom, én még egyiket sem láttam

Quote:
1. rosszabb esetben ellopnak 15k,max.20k tekit a törpétől max készüvel, ez egy átlagos szinten 30-40m arany.
De akkor vagy annyi rengeteg lakáshelyzetit kell benntartani, hogy azt pl ha véletlenül fél napot nem ülsz a gép előtt, akkor ne menjen el a sereged egy része, vagy onlinenak kell lenni mindig. Ami még egy sok időt játszó játékosnak sincs meg mindig.
Saját bevallásom szerint én elég sokat játszok, mégis sok idő van, amikor nem tudok/nem akarok gép előtt lenni. A törpe viszont megköveteli ezt is.

Quote:
2. nem értem mi ez az állandó tekimizéria. orkot is le lehet lopni tekire, még sem kell neki egyéb varázslat. tessék megvédeni magadat. tessék elhesegetni azt a gondolatot, hogy a törpe mf faj.
Az ork varázslata szerintem tökéletes, még nagy országoknál is fenn érdemes tartani. A törpéé viszont szerintem még mindig felesleges.
Ne érts félre, nem adnék én neki tekercsvédelmet, van olyan faj már elég.
Amúgy meg nem vagyok mf játékos, nem szeretek úgy játszani. Sokkal jobban érzem magam szövetségben. És nem is gondolok úgy a törpére, mint mf faj.

Quote:
tessék vigyázni magadra, tessék megbüntetni, aki lelop és akkor nem fog lelopni.
a játék neve hódító, nem termelő.
Büntetni...ha nem akarsz tolvaj lenni törpével, akkor átlopnak sok körről lentről, oda büntetni, csak sok épületed feláldozásával tudsz lenyúlni. Ilyenkor mehet az üzenet, hogy ne csináld már, nincs kedv lebontani... De ha jön rendesen tőled a tekercs, akkor nem fogja abbahagyni szép szóra.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote