Tsobi, te is tudod, hogy mindenki szerint az első amit mondtál a helyes, szerintem evvel te is tisztában vagy.
Amikor azt a topikot a viccek témába kívántam, szerintem nem voltam ellenséges a kezdőkkel, csupán a figyelmetlen, rossz helyre topikot nyitókkal szemben voltam kicsit lenéző. mivel azt a hsz-emet amúgyis teljesen viccnek szántam, amikor megláttam a lefele mutató kezecskét majd kiestam a fotelből. Szerintem egy olyan témát ami az általános beszélgetésekbe fér, esetleg a megbeszélésekbe, de értelmetlenül leszólok, akkor nem követek el hibát. Figyeljen a témanyitó hogy hova nyitja a témáját, és ha VICCBŐL elküldöm a viccek topikba, akkor ne kapjak lefele mutató kezecskéket. (tudom most Tsobi jönni fog avval hogy ha viccnek szántam akkor mértnem volt vigyorgó smiley stb, igen az akart is lenni, csak kifelejtettem a hsz-ből aztán már editelni nem volt időm, később meg nem jutott eszembe)
A másik az hogyha kezdő akkor minek nyit egy olyan témát amihez leginkább csak tapasztaltak "értenek"?
És amúgy tisztában vagyok vele hogy amikor én ide kerültem akkor még kezdő voltam, és sokan beszólogattak nekem néha amiatt mert okoskodtam, néha azért mert simán csak tévedtem. Sokan nem szerettek engem, ezidőben nyitottam a Kinek mi baja velem című topikot (nem emlékszem mi volt pontosan a címe) hogy megtudjam min kéne változtatnom, miért utálnak, és hogy ki utál. Na ekkor mindenki laposan sunnyogott, senki fel sem szólalt hogy min változtassak, mit vétettem.
Viszont abban biztos vagyok, hogy soha nem nyitottam direkt máshova egy topikot, ha meg véletlen előfordult akkor megkértem Atit szépen hogy helyezze át máshova, stb.
Sajnálom hogy egy viccnek szánt hsz-em ekkora port kavart hogy példaként szerepeljen a kezdőket ledagradáló, kinevető részében a témának. Én úgy gondolom hogy ahol tudtam segítettem a kezdőket, pl elég sok hadivari éplistát készítettem annak aki kért, a tolvajos topikban is próbáltam segédkezni, és még sok más helyen válaszoltam a kezdők kérdésére/kérésére, úgyhogy igenis magamra veszem, hogy egy viccemet így kerek perec meg kelljen jeleníteni egy ilyen topikban.
|