Quote:
Originally Posted by none
szerintem 200 hekin se veszed le a 36 kört egybe 4-500 varival, ha meg már többször kell varázsolnod mint annak aki rád teszi elég gyorsan ki lehet így csinálni az oridat.. mivel szerintem 1 hadinak is több mint 500 varija kell hogy legyen 200on így körönkét mágiát derítve, ha leveszed vari 36 köröket pakolva, nem hiszem, hogy sokáig bírod 
|
Ne haragudj, ekkora hulyeseget reg olvastam. Egyreszt 200 hekin mar 200 vari siman leveszi a 36 koros artot. Masreszt semmit sem er a 36 koros arto 200 hekin, mi az hogy nem hiszed hogy sokaig birja vki??? Nevetsegesen keves ember megy el viharkor, es egyszer veszed le kv vegen (vagy a ht) es maris 8 kornyi viharnyi ember kolzoik be legalabb... Egy normal hadinak pedig nem 500 varija van 200on, hanem 2000. Koronkent magiat deirteni meg megint baromsag, annyi keszulibe kerul mint felpakolni a vihart 36-ra, igy igazabol sok ertelme nincs...
De azert gratulalok, hogy ennyi butasagot sikerult osszeirni egy postban...
Most vagy nem jatszottal meg sosem 200 hekin, amit vhogy ketlek, mert csak muszaj egyszer...
Vagy fogalmad sincs mar, mi hogy tortent ott...
Topicnyitohoz: magasabb hekin igenis kellemetlen tud ez lenni, ne felj.... Plane ha massal van kombinalva... (betegseg, emberlopas, meszar, stb...)