Kisebb vihart kavart George F. Hemingway legutóbbi blogbejegyzése. A Honvéd tulajdonosa ebben közzétett egy szurkolói életérzést tükröző írást, amelyet egy Honvéd-drukkertől kapott. A cikket követően jópár ferencvárosi szurkolótól kaptunk levelet.
"Pár nappal ezelőtt egy nagyon szép a szurkolói életérzést tükröző írást kaptam. Akit az írás maga érdekel elolvashatja a 2008. október 7-i blogom utolsó részében. Blogomban leírtam, hogy a jegyzetet e-mailen kaptam, tetszett és ezért újra közlöm. Mára kiderült, hogy a hozzám küldött jegyzet egyszerű plágium volt. Egy 2007-es Fradi szurkoló által írt gondolatmenetet sajátított ki az, aki ezt az írást, mint sajátját küldte. Szégyen rá és elnézést kérek azoktól a kedves olvasóimtól, akiket velem együtt megtévesztett az illető. Az ember egyszerűen nincs felkészülve a lelki szegénység ilyen fokára." - írta ma reggel a Honvéd tulajdonosa.
Gratulálunk, hogy már nem csak a dalainkat, koreográfiánkat, stb sajátítanak el más csapatok szurkolói, hanem már a gondolatainkat, érzéseinket is hamisítják, koppintják.
SZÉGYEN!
|