Quote:
Originally Posted by Gyuresz
Üdv!
[...]
Az Elf -szerintem- nem a legjobb választás hadisnak, inkább varinak, vagy gazdálkodó, esetleg tudósnak használnám.
[...]
|
Csak én nem értem ezt a mondatot?
A "hadis" azt jelenti, hogy csatákkal vívott háborúkra bállított ország. A varis, gazdálkodó, tudós, meg személyiségek.
Hol az összefüggés? (Ha meg az a "varis" szó nem szemet, hanem beállítottságot jelent, akkor meg aztán egészen elképesztő. Mondjuk ki: gömbölde. Mert az elf, mint varis ország másra nem jó. Átütik, átlopják, ő pedig csak nézelődni tud, amióta kiherélték.)
Egyébként ha sok a pénzed, nagyon is jó az elf hadi, mert senki nem gondol arra, hogy az most jól be fog verni. Sőt, érdemes egy kis leprát is magadon tartani. Nincs jobb, mint amikor beversz valakit elffel, hazakísárnek, de te elengeded a sereged, bvásárolsz íjászokat, lepattan rólad, és még leprás is lesz.

Ehhez viszont sok pénz, és sok gépnél töltött idő kell.
Orkot ne vigyél, ha kezdő vagy, ki fognak csontozni. (Pl körönként lelopják a tekidet meg a kajádat. Idegesíteni fog, hidd el.)
Legyél gnóm, vagy óriás. Gnómként kereskedőt, óriásként tudóst ajánlok mint személyiség. Így mindkettőbe elég 1% (esetleg 1 db) kocsma.
Vagy legyél törpe. Azzal tudsz magadnak termelni, és még midnig lehetsz jó hadis, mivel 56% lakitekivel elég sok egység fér a barakkjaidba, tornyaidba.
Csak akkor vigyázz a tekercsedre, mert mindenki abból fog élni, aki alattad van 5 körre.