Thread: CABAL Online
View Single Post
Old 10-05-2008, 12:16
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Tegnap leszedtem a játékot az egyik Remedy által ajánlott linkről - végig jött 350-400 k/s sebességgel. Valami 45 perc alatt lent is volt. Szóval ha valakinek nem megy a torrent, innen is simán le lehet szedni rövid idő alatt.

No de maga a játék nekem nem jött be túlságosan. Az persze egyéni problémám, hogy gyenge hozzá a gépem, de első benyomásként egy animével kevert wowot kaptam. Elhiszem, hogy egyénivé válik a játék, ha foglalkozik vele az ember kicsit, de erre nem volt türelmem.

Azt meg személyes sértésként éltem meg, hogy a karakterkreálásnál még csili-vili cuccban volt a figurám, majd ahogy kész lettem, egy fekete bőrruhát kapott és a hátán egy rozsdás fémlap lengett fegyverként. És azt is nehezen hittem el, mikor egy nyuszi megölt.

Viszont az vicc, hogy a hivatalos honlapon lévő eredeti setup.exe-vel telepítve egyszerűen nem működik a játék. Tegnap megpróbáltam megint és nem indul el vele az update.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote