Quote:
Originally Posted by Druida
Beelord úgyse fogod megérteni. egy személyes ismerősömé az a szeró amin játszok. akik ott játszanak azok is az ő személyes ismerősei. nem fogják azok se otthagyni a szervert csakmert én azt mondom hogy menjünk át egy másikra. és én sem szívesen hagyom ott a barátom szerverét megvárom még benépesedik. 2hetes a szeró, idővel ezen is fognak sokan játszani biztosan.
|
Soha ne mond, hogy soha. Reményeim szerint megcáfolod az elképzeléseim és valóban összejön egy nagyobb társaság az általad említett szerveren. Nekem teljesen mindegy, neked viszont -ha jól veszem ki szavaidból- sokat számít. Éppen ezért inkább ne legyen igazam.
Való igaz, hogy ahány ember, annyi értékrend. Ne vedd kérlek támadásnak az írásaim, csak puszta javaslatoknak. Három hónapot töltöttem játékkal eredeti szerveren(nem nagy idő mellesleg) és még többet törtszervereken. Úgy gondolom, van annyi tapasztalatom a dologban, hogy okoskodhassak kicsit egy ilyen témában.
|