View Single Post
Old 10-03-2008, 16:31
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by none View Post
angolban jó darabig volt kint a tekim a piacon 14k-ért, és kb napi 5 milláért vettek max, és annak már örülhettem nem hiszem, hogy 150 fős csoportban olyan könnyű tekiből 4 mrd-ot összeszedni, bár szerintem ott semmiből se könnyű.. és mi a baj a törpével kis csoportban?
Ha a megszokott 18k árért teszed ki a tekit (a korábban említett példában 18k volt), akkor ne is csodálkozz -azért annyi, mert annyiért lehet szépen a megírt tekercset raktárazni.
Ha ilyen árak mellett 9500-ért teszed ki (igen szép pénz az is), akkor jó esélyed lesz a felvásárlásra. Egyrész ijedtség, másrészt az alkalmi vételek pszichológiája dolgozik

Én ilyen csoportban ránézésre kb 20% házat, 10-12% templomot, 10% körüli kocsmát, 5 kovácsot, 3-3 bányát, 6 raktárat tartanék teljesen önellátó tanya mellett. A maradék pedig sereg (bocs, de most nem számolom ki, hogy mire mennyi kellene, mennyi jut ide) érzés alapján (ha szeretnél potyázni, akkor némi ló/elit, ha nem, akkor betonozz)
Ha valamelyik terület nem állja ki az idő próbáját, akkor abba az irányba fejleszd az országot.