View Single Post
Old 10-01-2008, 21:01
Dark Elder Dark Elder is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
És amilyen nevű ország már lett átrakva, olyan névvel soha többet nem lehet játszani? Vagy ezzel mi a javaslatod? Azokat a betűket se lehessen többet használni akkor már, nem? Pffffff......
Hehehehe.... Így igaz... bújhattam volna ha akarok másik orik mögé.. tény , hogy volt másik nevű orim is... sokan útáltak akkor... de most már csak azért is ezt hoztam vissza, csak az ilyen sóvárgó tekintetek miatt... persze... ez volt a legnagyobb ütés... és akkor mi van ? te még soha nem ütöttél nagyot.. ugye ? Sokat láttam már ebben a játékban... nem mindent de sokat... láttam hogy multiznak ellenem, hogy csalnak ellenem.. mégsem köpködtem senkit.. főleg egy nyilvános fórumon... maximum leírtam az embernek hogy egy nulla a szememben és megpróbáltam úgy is legyűrni... volt hogy sikerült, volt hogy nem.. fogadja el mindenki, mint a jogban, és mindenhol máshol VAN kiskapú.. valaki, valakik ezeket kihasználják, valakik nem... valakik nagyon, valakik kevésbé.. valakik sokat, valakik keveset... aki nem napi 20perceket játszik ezzel a "játékkal" mert szerintem sok ember részére ez már életforma ( hányszor hallottuk a párunktól hogy mivan már , mikor jössz.... - jajj várj, még csak 5 perc a kv-íg... ) , az már legalább 1x csalt, vagy átlépte ezeket a szabályokat.. ez van... vagy megkapta a büntit érte vagy nem... ezen sem én sem más nem tud és nem is lehet szépíteni... nem is akarunk.. viszont , hogy soha másról sem hall az ember , hogy ez így csalt , meg az úgy csalt.. ettől kapott földet, meg még 5 országot irányít... melléteszem... neki annyira az élete lett a játék, hogy 5x annyi energiát feccöl bele mint ti... vagy mi, vagy akárki... ő megtette ezt is.. csak 1x kell hibáznia.. és 1x majdnem mindenki hibázik.. ennyit erről, hosszúra és kuszára sikeredett... köszönöm !
Reply With Quote