Na jó mesélek én is akkor

Múltkor állok a suliba a folyóson és odajön hozzám az egyik 9.-es srác 10.-es lenne csak megbukott

és hát 2 héttel ezelőtt beszóltam a barátnőjének hogy igazán pasit is találhatott volna magának (a srácnak rózsaszín tincsek voltak a hajába) Nos a srác azt mondta hogy suli után rendezzük le a dolgot. Nem kicsit röhögtem az arcába aztán mondtam miért ne, következő szünetbe odajött egy nálam 1 fejjel magasabb de kb. nádszál vékony sráccal és fenyegetően rámutat és azt mondja:- Ő fog Téged ketté törni
Ennek két osztálytársam is szemtanúja volt akik egyből oda is jöttek és megkérdezték mi folyik itt. Na mindegy lényeg a lényeg hogy suli után lementem ott állt már a srác és osztálytársammal kötözködött akkor még sajnos nem tudtam amit most tudok (még hozzá hogy előtte a srác megfenyegette a barátnőmet hogyha én nem leszek elkapva akkor őt fogja bántani) Kicsit nagyon megvertem volna a srácot ha ezt előbb megtudom

így sajnos hagytam futni

Na mindegy majd a sors elintézi helyettem is
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...