Quote:
Originally Posted by Druida
mmint *felmentünk*-öt akartál írni, ugye? 
|
Hát öreg...
Komolyan mondom kezdesz az agyamra menni a gyanúsítgatással. Kérlek mondj tényeket, miket műveltem én ami szabálytalan!
Mely orikat irányítom én a sajátomén kívűl?
Tudom nem tudsz semmit, csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket. Nem tudom hány éves lehetsz, de remélem a kor majd meghozza neked, hogy emelt fővel viseld a vereséget is.
Egyszerű volt a képlet 4db online játékos nyomult jelentős tartalékkal, tf orikkal. Miközben felmentünk a csopi tetejére, a vagyonunk csak nőtt, rengeteget tudtunk zsákmányolni. Mivel sajnos dolgozom, jelen időszakban nem tudom ezt a játékstílust folytatni, az orim és tudtommal a szövink szabin is van.
Remélem Ti még ott vagytok. Alig várom, hogy vissza tudjunk jönni és megcsinálni veletek újra.
Lehet, hogy kicsit agresszívabb vagyok most a kelleténél, de nem tudtam magamban tartani. Ha megsértettem bárkit, elnézést! Az elmúlt 45 órából csak 4-et aludtam, remélem nem fogom holnap másképp gondolni
Gondoltam elolvasgatom a fórumot kikapcsolódásként, lefekvés előtt, erre most sík ideg vagyok.....