Ja, hogy félnek megbűntetni a csövest meg a cigányt? Engem nem fél megbűntetni? Pedig lehet nagyobbat tudok ütni mint egy lerobbant csöves, vagy élesebb a késem mint a romacsávónak....
Csak én EMBER vagyok, és nem bántom az ellenőrt. Cserébe elvárnám, hogy ő se engem bántson...
Elvárnám, ha már az én adómból van eltartva, akkor a szintén az én adómból vásárolt buszon tartson rendet. Pl járjanak az ellenőrök 3-asával, férfiak, és akkor nem fogják őket "ledobálni" a buszról... Vagy járjanak közterületissel együtt. Engem az se érdekel. De a dolgozó embert hagyják békén, a csöveseket meg dobálják le a buszokról. Mert az se adót nem fizet, se jegyet nem vesz, mégis boldogan, és ZAVARTALANUL utazik.
Úgyhogy igenis az ellenőrt bántom, mert ugyanolyan kis számító dög, mint az összes ilyen ember. A legkisebb ellenállás felé megy. inkább megbűnteti a 15 éves kislányt, mert az BIZTOSAN nem meri megcinálni, hogy visszaszól... Tuti aláírja a papírt, és a szülei még jól el is verik otthon, úgyhogy tuti befizeti a bűntetést is....
Gratulálok!
|