Quote:
Originally Posted by pepa
Hiddel Gee, tényleg annyit kapnak.
|
Egyrészt nem hiszem el, másrészt, ha meg tényleg annyit kapnak: ki a frászt érdekel? Az egész nem arról szól, hogy mennyi a jutalékuk. Felőlem 1 Ft is lehet, vagy éppen 2 millió Ft... nem érdekel.
Az viszont sokkal jobban érdekel, hogy az egész cégük, amitől a fizetését kapja, az én pénzemből van eltartva, meg a tiedből, meg azokéból, akik dolgoznak. mert mi fizetünk adót. meg járulékokat. Namármost, normális körülmények között neked, meg nekem, meg a dolgos embernek ingyen kéne utaznia a buszon, mert azt a buszt a mi pénzükből veszi az önkormányzat, a vezérigazgatótól kezdve a takarítónőig a mi pénzükből kapják a fizetésüket.
Erre jön, és még minket büntetnek meg. Miért minket? Mert van vesztenivalónk. Van munkánt, be tudják hajtani rajtunk. Van házunk, el tudják venni. A csövesnek semmilye sincs, és MÉGIS a buszokon lebzsel. Hogy is van ez? Őtőlük nem kell elékrni a jegyet? Őket nem kell leb*szni a buszról, ha azt mondja "hát az nincs"?
Mert ha nálam nincs bérlet, úgy megaláznak, hogy szégyellek buszra szállni utána 1 hónapig, mert látványosan megbűntetnek, kitöltetnek velem egy rakás papírt, és utána még le is szállítanak a buszról a következő megállónál. Mindeközben mindenki engem néz. Mocskosul égő és megalázó. A csövikém meg ott vedeli a kannásbort a hátsó ülésen, az ellenőr oda se megy hozzá.
Pusztuljanak mind egy szálig.