Thread: dvd,mozi filmek
View Single Post
Old 09-29-2008, 21:55
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
A sötét lovag

Mondhatnám az új Batman rész! Nekem tetszett, ha másért nem is, de Joker (Heath Ledger) miatt mindenképpen érdemes! De én nem csak miatta néztem meg, bár nem kétséges, hogy a legjobbat ő alakította. Moziban néztem, feliratosan, a hangok jók voltak, a zenét Hans Zimmer tette hozzá, stb... Végeredményben szerintem igazán jól sikerült! Ajánlom, mindenképpen moziban, és feliratosan!
Elég jó volt lett. Például a klasszikus Batman leugrik a tetőről tetszett. A hajós jelenet se volt semmi.

Mondjuk hiányolom a régihez képest, hogy ott megvan, hogyan változnak "gonosszá". Itt meg jön egy Joker aztán helló. Annak is jobban örültem volna, ha Kétarc fokozatosan válik gonosszá, lehetett volna rá építeni egy harmadik részt. De így beépítve a másodikba eléggé túlnyújtott lett.

A keret elég jó lett.
Pörgős kezdőjelenet és persze igazi Hollywoodi befejezés: elengedik a kutyákat De nekem ez is tetszett.

Iszonyatosan sötét film, tele halottakkal...
Ráadásul Joker ellentmond a nyugati logikának ,ami szerint végül úgyis felülkerekedünk a terrorizmuson. Hát Batman felülkerekedik, de milyen áron!

Last edited by Valezius; 09-29-2008 at 22:03..
Reply With Quote