1.
Amennyiben a tagok beállíthatják, hogy "a szövivezér mntinek elfogadása automatikusan", akkor támogatom az ötletet.
Így ha mindenki egyetért az MNT-vel, akkor pikk-pakk meg lehet kötni. Ha pedig van olyan tag a szöviben, aki nem akarja hogy esetleg a tudta nélkül mnt-be húzzák valakivel, egyszerűen kiveszi a pipát, és máris nem tud a vezér mnt-t kötni a nevében senkivel.
2.
Csak a diktatúrák élnek sokáig. Az igazi életben is, és a játékban is. Ha van egy szövetség, és mind a 4 tagja indivídum akar lenni, és önállóan gondolkodni, akkor az a szövetség nagy valószínűséggel nem lesz hosszú életű. Ha 3-an elfogadják egy 4. tag vezéregyéniségét, és a vezér jó döntéseket hoz, úgy tud a szövetség szépen haladni.
Csak egy példa: én mindenképp toli akarok lenni, de a szöviben már van másik. Vagy egyáltalán nem is lesz, mert mondjuk 3 hadi+1 vari az elképzelés. Szóval rámkényszerítenek valamit, amit nem akarok. Jó leszek? Nem leszek jó, mert nem is tudok, és nem is akarok hadizni. A szövi ezzel erősödik, vagy gyengül? Gyengül.
2 megoldás van: vagy tolis leszek másik szöviben, vagy beismerem hgyo abbana a csoportban jobb hadizni, és kihozom magamból a legtöbbet.
Egy szövetség azért szövetség, hogy megbeszéljék a dolgokat. Az, ahol a hátam mögött döntenek, az nem szövetség. Az csak országok kapcsolata. Ami nem hiszem hogy hosszú életű lesz.
Szóval szerintem jó ez az ötlet, ha a tagoknak is lesz lehetőségük állítgatni az opciókat.
|