Thread: Jáj! :S
View Single Post
Old 09-27-2008, 10:47
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Plusz még egy probléma felmerült, miután elkezdtem kényszerből 2x sebességgel írni.

Mégpedig az, hogy a 2. DVD-t elb***ta. Soha az életbe ez az író még nem rontott el se CD-t, se DVD-t. Egyet se.

Most meg a Nero azt írta ki, hogy nem tudja egyszeri menetes módban / DAO megírni.

(itt finoman megjegyzem: nem engedte átállítani a fenti írási módot, mivel ki volt szürkítve az a rész, ahol azt állítani lehet...... KÖSZI)

Azt tudtam, hogy a lezáráshoz némi hely kell, oké, leszedtem 50 MB-t. Akkor se engedte. Leszedtem 100 MB-t akkor se engedte.

Poénból levettem 3 GB-ot a DVD-ről, és bekapcsoltam a gyorslezárást. Ami elméletileg 12 MB-ot foglalna le.

Nem engedte, kiköpte a DVD lemezt...

Mondom biztos az első próbánál elrontotta a DVD-t, nembaj beteszek egy szűzet.
Betettem.
Direkt csak 2 GB-ot akartam ráírni, már elsőre.

Kiköpte...

Ok, betettem egy 3. frissen bontott lemezt (ekkor már csak röhögni voltam képes), és átállítottam, hogy JÓ, akkor ne legyen egymenetes, legyen többmenetes, és NE zárja le...

Erre is kiírt valami hibát, már nem emlékszem mit, mert miután kiköpte ezt a lemezt is, fogtam, rákerestem arra, hogy "Nero" meg arra hogy "Ashampoo", kijelöltem az összes találatot, és nyomtam rajta egy SHIFT+DEL kombinációt. Ugyanezt registrí-ben is eljátszottam.

A tegnapi mérlegem: 1 DVD megírása 2x sebességgel (hadd ne mondjam hogy kb 1 óra volt, aszittem besz*rok mire kész lett......) + 3 elcseszett, elméletileg üres, gyakorlatilag használhatatlan (irány a kuka) DVD lemez.

Hát köszönöm ezt a remek teljesítményt a 8-as Nero-nak... (Nekem is olyan volt)

Amikor megvettem ezt az írót, akkor még csak CD-re írtam, az Easy CD Creator-ral. Vagy mivel.... Utána feltettem a Nero 6.6.6.0 verzióját. Az ÉRDEKES módon tudott 2x 4x 8x 16x sebességgel DVD-t írni, meg újraírni, meg CD-t írni, meg Dual Layer DVD-t írni, meg mindent tudott... És soha egyetlen egy lemezt nem rontott el.

A 8as verzió 2 napja van a gépemen (kényszerből), és tulajdonképpen előállított nekem 4 használhatatlan lemezt.

(Szívesen használnám a 6-os verziót, CSAKHOGY a g**i nero nem hagyja magát feltelepíteni. Installálás közben -effektíve az elején...- közli, hogy van újabb verzió, és kilép a telepítőből. Mondjuk ez is érdekes, lévén hogy már azt is kipróbáltam, hogy kihúzom a modemet a gépből, úgyhogy biztos hogy semmilyen módon nem tud felnézni a netre... Teljesen olyan érzésem van, mintha a nero programozói előre tervezték volna, hogy mondjuk 1 év múlva kijön a 7-es verzó, és beleprogramozták volna a 6-osba, hogy a 6-os megjelenése után 1 évvel ne lehessen telepíteni...)

Ennyit a Nero-ról. Az ilyen programokat betiltani kéne, nem pénzért árulni.
Reply With Quote