Tisztelt Forumozok !!!!
Elöljáróban annyit, hogy nem sokat szoktam irkálni, mert nem szeretek, olvasni a hozzászólásokat annál inkább, mert abbol, le lehet szürni mindenki habitusát...
Ha valakit ez irritál, hogy egy 10 hozzászóéással rendelkezö is véleményt formál nagyon sajnálom...Ez van...
a feljutás rész igy kezdödik a Hóditóban
Feljutás
A játék egyik lényeges célja, hogy folyamatosan egyre feljebb és feljebb juss a csoportok között,
lásd csoportrendszer súgó, így egyre jobb és jobb játékosokkal kerülj össze. Ehhez teljesítened kell bizonyos feltételeket.
Tehát Én ugy gondolom, hogy az 5. csoportok tetjén kialakult helyzet / azért irok csoportokat mert ugyanez a helyzet az S -ben is /
nem a fentebb leirt játék egyik lényeges célját probálják ezek a játékosok megvalósitani....
természetesen mindenki számára nyilvánvaló, hogy az 5. csoportban nonszensz és teljesen felesleges
190.000 pontos országokat létrehozni, De mégis léteznek...
természetesen a létrejöttük körülményei is mindenki számára nilvánvalóak, hisz aki ezzel a játékkal játszott már
kicsit hosszabb ideig az egy teljes eseménylistából megmondja mik a " véletlen"
melyek a nem "véletlen" ütések...Aki ezeket nem akarja észrevenni ott gondok vannak..
A Legfontosabb dolog, hogy hogyan lehet bizonyítani ezeket a nyilvánvaló dolgokat..
sajnos sehogy..:-((((
Vannak lehetöségek arra , hogy a JKSZ gyanudat bejelentsd de az az ürlap mindenre jó csak arra nem amire kitalálták..
Ugyanis hogyan jelentesz be valami nyilvánvaló dolgot amit észlelsz, körülötted folyik, és mégsem veled történik meg ???
vagyis csak közvetve ugye, de nem közvetlenül....
- Talán esetleg egy megoldás lenne ha a Játék készitöi látva ezeket az elszaporodó eseteket
beépitenének egy olyan " gátat" vagy nem tudom minek nevezzem ami megakadályozza, hogy az ilyen irreálisan magas pontszámú országok
létrejöhessenek az 5. szinten vagy akár feljebb is...
Gondolok arra , hogy pl az 5. szinten 35.000 pont környékén simán fellépö pozicióban lehet akárki/ ez csak egy hozzávetöleges számolás nem tény /
akkor az 5. szinteken a csoportok sajátosságait figyelembe véve az országok maximális pontszáma 50.000 lehet vagy maximálisan
800 hektárad lehet az 5. csopiban vagy mittudom Én..Valami
A mostani dolog hogy pl az 5/s ben a csoport 3. országának 193.000 pontja van..egy kicsit érthetetlen és furának tünik..
Vagyis értelmet talán annyit találni, hogy szeretné a piacot uralva a lehetö legtöbb pénzt tekit összeszedni
,és maximális pénz teki nyersivel lefordulni egyszer..ha egyáltalán le akar fordulni...
De Még ha ezt is szeretné akkor sem indokolja semmi az 5. szinten, az ilyen országok létét...
Természetesen amig a játék üzemeltetöje úgy itéli meg, hogy ezek a dolgok normálisak az 5. csoportban
addig nem marad más mint a forumon a figyelem felhivása a valószinüleg nem szabályszerü folyamatra ami nyomán ezek az országok létrejöttek...
Köszönöm megtisztelö figyelmét annak aki elolvassa és annak is aki majd hülyeségnek tartja
Egy elkeseredett Játékos
Tisztelettel Jenei László
|