Thread: Nickmagyarázat
View Single Post
Old 09-25-2008, 09:27
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Darun View Post
Líthas!

Csak hogy stílszerű legyek! Darun volt az első netes nickem és nagyon sokáig el is kísért! Aki mélyebben elmerült a MAGUS irodalmában, az tudja hogy kit takar ez a név. Érdekes hogy még a szerepjátékos kollégák között is alig akadt anno aki ismerte volna! Most páran biztos felszisszennek majd, mások meg nevetni fognak. Minden orimat máshogy írom alá. Itt és most csak két anarchos orimat leplezném le.
Erendor: az első orim, őt asszem Syned-ként szoktam aláírni. Erendor egy álltalam kitalált fantasy világ birodalmának a neve, a Syned meg... a polgári nevem angol formájának a tükörképe
Daargard: Eddígi utolsó orim. Őt "the Blind Guardian" néven írom alá. Az ori név és a nick is zenével kapcsolatos, akik szeretik a metált, azoknak nem kell magyarázni. Ha jól rémlik, mind a kettő egy szám címe. A folytatás legközelebbre marad!

Darun/Syned/Guardian

ui.: nem vagyok azonos deego-val, és mivel a Daargard ori név, jobb szeretem a Guardiant! Már én se szólatom Ardit kyr-nek! Legyen meg ez visszafelé is! Thc!
Kalíthas!

és Én még azt hittem, hogy valami daruról leugrani akaró öngyilkosjelöltet takar a név
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post: