Quote:
Originally Posted by Ati
Támadásról van szó, igen. [...]
|
Én a támadás részét abszolút átugrottam a javaslatnak. Ezért:
Tegyük fel, hogy keresőben keresem meg a célpontomat. Nem onnan fogom megtámadni, hanem megnézem a pontszámát, majd visszamegyek a pontlistában, és kikeresem ott (is, pontszám alapján), hogy tudjam, hány körre van.
Egy esetben látom ennek értelmét, anarchista csoportban, ahol előfordulhat, hogy 2 körön belül több ország van, mint 400. Ez esetben lefelé és felfelé "kilógnak" országok az általam látható pontlistáról, amik egyébként 2 körre lennének tőlem, de nem tudok a pontlistán rájuk kattintani.
Ezesetben rákeresek, és rákattintok, és támadok. Így érthető, és hasznos a javaslat, mindenképp támogatom.
De ez ugye abból indul ki, hogy tudom, hogy hány körre van, csak nem tudom fejből a sorszámát, és lusta vagyok ctrl-c + ctrl-v kombinációt használni.
Ezért ugrottam arra a részre, hogy a gyakorlatban (az anarchista 5. szinten kívül) szerintem üzenetküldésnél lenne inkább jelentősége, mert ha tudom kinek akarok üzenetet küldeni, de mondjuk nem az én csoportomban van, akkor rákeresek, rákattintok, és már írhatok is neki.
Mindenesetre elnézést, hogy nem értem a lényegét az eredeti javaslatnak, ezért átugrottam rajta. Mindezektől függetlenül nem tartanám károsnak.