Igazából 2 ember is elég a tekipakoláshoz, ha már itt tartunk. 5 piaca van egy VIP-es orinak, ezért nyilván 5 különböző tekit tud visszapakolni a piacra, ha hazaér. (Ezt is csak akkor, ha NAGYON szétcsúsznak az időpontok, és külön körváltásban érnek haza a tekik.)
Magyarul ha 1 embernek 8 féle tekercse van, akkor szét tud csúszni annyira, hogy 8 körváltásban érjen haza. Akkor meg nem fug tudni visszarakni 3 félét.
Gondolom erre gondoltak itt sokan... De azt én se értem (és itt csatlakozok Remy-hez), hogy miért tud 1 ember figyelni csak 1 féle tekercsre. Annyi féle tekercsre tud figyelni KOMPLIKÁCIÓ NÉLKÜL, ahány piacralépése van. Ez 3 lehet, vagy 5.
Egyébként meg csak 1x kell megfigyelni, melyik körben kopik be (nyilván érdemes kevés tekivel megfigyelni), és onnantól kezdve már tud számolni az illető a kopás időpontjával.
Ebből az következik, hogy akár 1 ember is képes 8 tekercsre figyelni, mert ha tudja mikor kopik, akkor nyilván olyan időpontban teszi ki a 8 féle tekercsét, hogy ha mind külön idépontban ér vissza, akkor se kopjon be. Magyarul összevárhatja a 8 féle tekercsét. És újra egyben kiteheti a kopás előtti körváltáskor. És akkor minden esetben csak a kirakástól számított 0,5 - 3 óra között érhet vissza.
Ezzel persze macerás bíbelődni, ez tény. De meg lehet csinálni. Szóval összegezve: akár 1 ember is meg tudja oldani ezt a dolgot, de ha kényelmesen akarják csinálni, akkor 2 ember csont nélkül. Leis felezhetik, hogy 4-4 félét pakolnak, akkor még mindkettejüknek marad MINIMUM 1 szabad piacralépésük. De az is csak akkor, ha lusták. És hagyják, hogy össze-vissza érjenek vissza. De ha odafigyelnek, akár fejenkét 2 szabad piacuk is megmaradhat. Úgyhogy én se értem ezt a 8 emberes verziót. Minimum 1 ember kell hozzá, maximum meg a csillagos ég.
Ebből az következik, hogy Remy-nek igaza van abban, hogy a tekipiac uralása független a játékosok számától. Bárki tud kopás nélkül piacolni tekercset.
ui: off: Remy húzz bele, nemsokára SZENYOR MEMBER leszel on: