Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
kedves remedy, te tenyleg nem tudsz mast csak nagykepuen kotozkodni. ismet nem tudtad meghazudtolni magadat. kosz szepen.
|
Ugyan, menj mar! Egyaltalan nem voltam nagykepu, kotozkodni pedig vegkepp nem kotozkodtem. A piacreseteles raadasul taktikai visszaeleseket is megengedni, ezen gondolkodtal mar? A fene, reggel 10, elhasznaltam az 5 piaocm, kilepek a klanombol, a topkedvezmeny miatt 3 kor mulva visszalepek 1% foldert, de jo, megint van 5 piacom, hurra!
Azert ezt ne engedjuk mar meg....
Csak azert, mert vkinek marhara nem tetszik egy olyan javaslat, ami egy nagyon apro, es minimalis odafigyelessel tokre kikoszobolheto, es ezt a szemedbe is mondja, legyszives ne nagykepuzd mar le, hanem gondolkodj, mielott javaslatot teszel....
De hogy konstruktiv is legyek, azzal pl semmi bajom nem lenne, ha amikor megnyomod a kilepes gombot, ranyomsz az x-re akkor kiirja: Tisztelt jatekos! (kulonosen Smooth!) Kipakoltad a klanrakit? Piacod van eleg? Tuti most akarsz kilepni? Igen/Nem.
ps.: Erdekes modon, amikor a klanuteses kerdesedre valaszoltam, nem voltam nagykepu, sot, meg is koszonted... Vagy csak akkor "hazudtoltam" meg magam? :P