View Single Post
Old 09-20-2008, 10:58
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Az értelme az, hogy senki nem nyőlhat hozzá. Nem lophatják el, mint a tekit, a rúnát, a drágakövet, nem vész el szabadságoláskor mint a katincs (illetve ha lejár a VIP, nem tűnik el), stb stb, nem sorolom... Szóval igaz, nagy része elvész, de az 100%, hogy meglesz későbbi szinten is. (Kivéve ha elsőről örödikre lépsz.)

Szerintem ez tök jó dolog, én annak nem látom értelmét, hogy ezt valaki normál csoportban használja. Ha nincsen sok haverja valakinek, vagy nincs 100%-osan tisztában az adott csoport struktúrájával + nem tud olyan országot építeni, ami az adott csoportban a maximális védettség mellett még harácsolni is képes, akkor tulajdonképpen magával szúr ki, mert elkótyavetyéli a megtermelt érték nagy részét.

Ebből a szempontból Remyvel értek egyet.

Illetve, hogy az A-ban szerintem ha valaki elcsatázni akarja, akkor elég hamar elfogy. Márcsak azért is, mert nem lehet egy rakás alkalommal leújrázni, mint akármi mást. Szóval mondjuk tekiben, rúnában a határ a csillagos ég, amennyi milliárdot te felvihetsz A-ban. Mert nincs limitálva (Illetve hát van, de még nem láttam országot, amiben minden ágon 4,3 mrd rúna lett volna... Ha van ilyen, elnézést a tudatlanságomért. Rúnát már láttam csorogni. Mondjuk azt se normálban.)

De ha abból indulunk ki, hogy ennek ellenére valaki normálban akar lóvét felhalmozni, hát halmozzon.

Én az 5. csoport legtetejét javaslom erre a célra, mert onnan még mindig tud szintet lépni, mielőtt beütnek hozzá 8 sereggel.
Persze lehet próbálkozni 199-en tekit írni, de szerintem úgy sokáig tart kitermelni a kívánt pénzösszeget.

javítom magam: mindig kimegy a fejemből. 199 helyett 200-on. Bár szerintem jobb, ha a kifullozott 200-asok alatt maradsz pontértékben, nem vagy szem előtt... szóval a 199 még mindig jó, de nem a tekikopás miatt.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 09-20-2008 at 10:59.. Reason: 199 helyett 200hektár
Reply With Quote