View Single Post
Old 09-18-2008, 14:11
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Richardka:

minden bejelentésre nem mászkálnak ki, nincs annyi kapacitás, az alapos gyanú meg szerintem nem az, hogy Pityu bejelenti, hogy Maris cd-t másol. Egyébként az egész országot le lehetne csukatni kompletten, semmit nem kéne csinálnod, mint kinyitod a telefonkönyvet, és elkezded A-tól ZS-ig feljelenteni az embereket. És még csak nem is hazudnál, lévén hogy én egyetlen egy emberrel még nem találkoztam, és nem is fogok, akinek mindene 100%-osan legális.

Ezt te is tudod, én is tudom, a rendőrség is tudja, és a BSA is tudja... 70k-s fizetésekből ugyans, amiből legjobb esetben 40k a rezsi, nem igazán telik az embereknek 20k-s oprendszerre, még 40k a segédprogramokra, + 13k/játék... Havi 6-8 játékot kéne megvenni, mert minden kategóriából kiadnak valamit, ami jó... sőt, még az oprendszer és a segédprogramok se egyszeri befektetések, hiszen azon is lejár a licensz, meg kijön az újverzió, stb... átlagosan 100.000 Ft kéne havonta a gépre, ha maximálisan ki akarod használni, és az utolsó morzsáig legálisan akarod ezt művelni. És akkor a zenéről, filmről még egy szót nem szóltam. Csak a játékokról. Egy újonnan megjelent film 2-3k, egy audió cd 4-5k Ft.

Ha neked erre mind van pénzed, akkor nagyon örülök neki, mert akkor legalább tudom, hogy te nem küszködsz anyagi gondokkal. Magyarország lakosságának szerintem 90%-a nem engedheti meg magának a fentebbieket.

Szerintem, hogy van eredeti vindozom, eredeti ofiszom, a dvd filmek is eredetiek, és kb van 100 eredeti audió cd-m is, ezzel brutális mértékben meghaladtam a magyar átlagot a legális szoftverek birtoklása terén. sőt, a régebbi játékok is eredeiek. (starcraft warcraft3 heroes3 diablo2, ilyenek) Sajnos én sem engedhetem meg magamnak, hogy hetente vásárolgassam a 10-15k Ft-os játékokat. Nem telik rá.
Reply With Quote