View Single Post
Old 09-16-2008, 11:07
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

[HTPA]GeeForce

neked irom picit el vagy tévelyedve, de akkor leirom a szemszögeket.

A mai magyar jogrendszer olyan amilyen, azaz egy kalap .....

A BSA kap egy füllest, esetleg egy joakarodtol és ha ugyesen van sugva akkor feljelentést tesz a rendörségen (téged nem fognak értesiteni), A BSA magánemberhez nem fog becsöngetni, nem az a bizznisz nekik, hanem a cégekhez mennek. egyszercsak megjelenik 2 rendör vagy 3 a feljelentésre, és be akarnak menni. Ekkor már a házkutatási parancs náluk lesz, ha meg nincs akkor alapos gyanuval jönnek. Csak lessel az ajtoba mi legyen.

Na itt 2 lehetöség van, vagy együtmüködsz velük, vagy játszod a nagyfiut hogy neked jogod van. Ha együtmüködsz velük hamar végeznek, ha meg nem akkor lesz egy szép kövér hazkutatásod

Anno 3-5 éve igy ment biztos az info. Ismi okoskodott velük, az ajtó előtt kitöltötték a házkutatási parancsot, onnantol szeva.

A másik a szolgáltatok nem fognak neked rimánkodni, hogy ejnye bejnye ne torrentez, hanem majd be fogják hozzni a limitett, ahonnan majd keményen csengetsz, vagy lekorlátozzák a vonalad, vagy nem lesz net. Azt hogy te nem tudsz rola hogy mi hogy müködik és ugy töltöd fel az nem mentesit tégedet.

Másik
Volt egy laptopom, gyári Winnel, felhivtam a microékat hogy legyalulnám, mert nagyon lassu és feltennék egy másikat, mert iszonyat a sebbesége, a serial szám a laptop alján volt, mondom egyszerü az egész. Az ötletért nem rajongtak. Magyarul nem lehet. Ez mondjuk rugalmatlanság tölük,

Rossz a törvény HUN-ba sajnos, csak követelmények vannak, amiket be is tartanak, de a felhasználu, user jogait semmibe veszik
Azt hogy te a biro előtt azzal fogsz védekezni hogy igy meg ugy meg ilyen viták meg olyan viták vannak, nem fogja meghatni, mivel nem ért hozzá igy a szakértönek hisz és hiába vannak viták , megbüntett

Csak pár tévedést kiigazitottam
nem kopiztam be mire reagálok.

Amugy nem nagyon értem a problémát , a melohelyemen közel 60-70 gépre figyelek nekem gondom soha nincs velük, max hogy csöppet sok a sallang,
otthon 3 gépen jogtiszta eredeti winnem van. Ott se láttok nagy problémát.
Reply With Quote