View Single Post
Old 09-15-2008, 17:41
Grabi Grabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
hol járkáltok a neten srácok, hogy vírusírtónak álcázott trójaikat szedtek össze?

Mindkettőtöknek javaslom: manuális kiírtás regeditből. (Tudom, hogy Ati már megmosolyogta ezt a kijelentésemet korábban, de nekem az esetek 90%-ába bejön... És egyáltalán nem tart sokáig. Beírod a keresésbe, amit keresel, és utána csak nyomkodod az F3 - DELETE gombkombinációt... odaugrik, letörlöd. ugrassz a következőre.. így tovább.)

Utána fel lehetne telepíteni egy UniBlue programcsomagot. ha jól emlékszem, 60-70 MB az egész. Van benne olyan, hogy SpeedUpMyPC v.3.5, RegistryBooster V2, meg SpyEraser V2.
Nálam egész jól funkcionál a kis dög, és elég intelligens, mert felismeri, ha a saját programjai közül fel van valami telepítve. És hogy azok futnak-e jól.

Iszonyatos mennyiségű moslékot képes eltávolítani a gépedről.
nem mellékesen pedig egyes programonként be lehet állítani a processzorkihasználtságot, meg ilyesmi... Ki lehet pucoltatni a memóriát, ha a windoz benne felejt valami haszontalant, stb..

Egyébként mind a kettőtök cucca eléggé adware, vagy spyware gyanús.. Szóval egy jobb adware/spyware/malware írtó szerintem lepuceválja.

Erre a fent említetten kívül javaslom az Avast!-ot, és a XoftSpySE-t.
ez az uniblue cucc 20-30 dollár. megtalált 1200 errort nálam de nem akarja eltávolítani csak ha megveszed. okos...nagyon okos
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote