hol járkáltok a neten srácok, hogy vírusírtónak álcázott trójaikat szedtek össze?
Mindkettőtöknek javaslom: manuális kiírtás regeditből. (Tudom, hogy Ati már megmosolyogta ezt a kijelentésemet korábban, de nekem az esetek 90%-ába bejön... És egyáltalán nem tart sokáig. Beírod a keresésbe, amit keresel, és utána csak nyomkodod az F3 - DELETE gombkombinációt... odaugrik, letörlöd. ugrassz a következőre.. így tovább.)
Utána fel lehetne telepíteni egy UniBlue programcsomagot. ha jól emlékszem, 60-70 MB az egész. Van benne olyan, hogy SpeedUpMyPC v.3.5, RegistryBooster V2, meg
SpyEraser V2.
Nálam egész jól funkcionál a kis dög, és elég intelligens, mert felismeri, ha a saját programjai közül fel van valami telepítve. És hogy azok futnak-e jól.
Iszonyatos mennyiségű moslékot képes eltávolítani a gépedről.
nem mellékesen pedig egyes programonként be lehet állítani a processzorkihasználtságot, meg ilyesmi... Ki lehet pucoltatni a memóriát, ha a windoz benne felejt valami haszontalant, stb..
Egyébként mind a kettőtök cucca eléggé adware, vagy spyware gyanús.. Szóval egy jobb adware/spyware/malware írtó szerintem lepuceválja.
Erre a fent említetten kívül javaslom az
Avast!-ot, és a
XoftSpySE-t.