View Single Post
Old 09-15-2008, 07:09
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

hol járkáltok a neten srácok, hogy vírusírtónak álcázott trójaikat szedtek össze?

Mindkettőtöknek javaslom: manuális kiírtás regeditből. (Tudom, hogy Ati már megmosolyogta ezt a kijelentésemet korábban, de nekem az esetek 90%-ába bejön... És egyáltalán nem tart sokáig. Beírod a keresésbe, amit keresel, és utána csak nyomkodod az F3 - DELETE gombkombinációt... odaugrik, letörlöd. ugrassz a következőre.. így tovább.)

Utána fel lehetne telepíteni egy UniBlue programcsomagot. ha jól emlékszem, 60-70 MB az egész. Van benne olyan, hogy SpeedUpMyPC v.3.5, RegistryBooster V2, meg SpyEraser V2.
Nálam egész jól funkcionál a kis dög, és elég intelligens, mert felismeri, ha a saját programjai közül fel van valami telepítve. És hogy azok futnak-e jól.

Iszonyatos mennyiségű moslékot képes eltávolítani a gépedről.
nem mellékesen pedig egyes programonként be lehet állítani a processzorkihasználtságot, meg ilyesmi... Ki lehet pucoltatni a memóriát, ha a windoz benne felejt valami haszontalant, stb..

Egyébként mind a kettőtök cucca eléggé adware, vagy spyware gyanús.. Szóval egy jobb adware/spyware/malware írtó szerintem lepuceválja.

Erre a fent említetten kívül javaslom az Avast!-ot, és a XoftSpySE-t.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 09-15-2008 at 07:18..
Reply With Quote