Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 05-11-2006, 16:25
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

erre találták fela viperát kihuzod elvered feldugod

Quote:
Originally Posted by Senki
Nekem a kedvencem amikor üvölt a zene a fülemben és/vagy olvasok. ilyenkor nyílvánvalóan nem akarok beszélni... de valami beszédkényszeres, vagy csak részeg, vagy öreg vagy mindhárom tulajdonságból teccőlegesen beválasztott képességekkel rendelkező az esetek 97%ban nekem ellenszenves alak beszélgetni próbál velem teljesen értelmetlen és nyílvánvaló témákról, mint az időjárás, vagy hogy Pest nagy, vagy éppen abba akar vájkálni hogy hova kihez megyek, nekem meg a rákom kíván jobb életet a tagnak, nem én akarom megmondani hogy éppen kit látogatok, vagy hogy milyen szép sárga is ez a banán amit tegnap vett a piacon... és ilyenkor mit javasoltok? durva bántalmazást, verbálisan, vagy tettlegesen esetleg tettessem halottnak magam, remélve hogy a buzgo unintelligens és tapintatlan alak nem hív mentőt, vagy rángatózó testrészekkel, a dühtől könnyezve próbáljak jókedvet erőltetni az arcomra, levenni a fejhallgatómat a kedvenc számom közepén, a könyvem legizgalmasabb fejezeténél becsukni és bájcsevegni teljesen értelmetlen témákról, vagy kiteregetni a magánéletem? merthogy elzavarni nem lehet az ilyen ragaszkodó alkoholszagú, ne adj isten még büdös embereket szinte lehetetlen. de az is üdítő, amikor a különböző bőrbetegségeiket kitárgyaló nénikék leleksen mutogatják egymásnak szebb napokat megélt jelen állapotukban még egy orvost is sikításra kényszerítő állapotú testrészeiket... Igen. Szeretem a tömegközlekedést. (és antiszociális is vagyok biztosan...)