View Single Post
Old 09-10-2008, 14:26
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Én eleve nem csatlakoznék olyan szövetséghez, vagy nem maradnék olyan szövetségben ahol nem bízom meg a vezérben

És lehet hogy túllihegjük a dolgot, de nekem pont az idén volt olyan esetem, hogy háború végén, amikor békét kért tőlünk az ellenfél, mi csak azzal a feltétellel egyeztünk bele hogy mindnyájan MNT-t küldenek, mert biztosítéknak mégis több mint a sima ígéret. Igen ám, de az egyik tagjuk még a háború idején szabadságra futott, így aztán megvolt a 3 MNT-ajánlat, de amíg a szabadságon levő tag nem küldte el, nem fogadhattuk el a többiét sem. Így aztán 3 napig egy helyben álltunk és figyeltük egymást, egyikünk sem bízott meg annyira a másikban hogy nyugodtan hátat fordított volna neki.

No egy ilyen esetben egészen hasznos lett volna ha a vezérek megkötik a MNT-t és azzal el is van intézve a dolog

Ebben az esetben csak azt nem értem,hogy miért nem fogadtátok el a másik 3-ét a nyugalom érdekében,majdan a negyedikét,miután elküldte?

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”