View Single Post
Old 09-09-2008, 19:46
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Északföld View Post
Nem, sík hülye vagyok és nem értem.. Könyörgöm legalább ne szólj be, ha nem muszály fölöslegesen. Tudom mi a gondotok, csak magát azt nem értem, hogy ha valaki lehúz sok évet, egy rakás csoporton átverekszi magát, akkor azért már letesz vmit az asztalra. Ennyi taktikai elem, meg járjon neki. Az 1/A-ban is örökkévalóságig lehet termelni, az nem lesz soha változtatva, miért essen ki egy ilyen extrém lehetőség a 9+ oriknál, más csoportokból?
Mert esélyegyenlőség van Bátyjaaaaa...... Az aki full mrd-os miért mehessen át a hídon ingyen amiért az összes többi embernek x pénzt kell fizetnie ???? ő is cska egy emebr fizessen ő is ennyi attól hogy neki van 9 személyisége ne legyen már ekkora előnye egy 1 személyes orival szemben

és akinek nem kellett volna megszólalnia az szerintem te vagy. na de mindegy viszontlátásra nem érdekel tovább a téma
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 09-09-2008 at 19:50..
Reply With Quote