View Single Post
Old 09-09-2008, 19:26
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Északföld View Post
Amit én az egészből nem értek, az hogy miért baj ha valaki gyűjt, miért baj ha valaki milliárdokat halmoz föl és esetleg sok millió tekerccsel rendelkezik? Akár valamely csoport TOP1 pozíciójában tölt el éveket? Ne felejtsük el, hogy ezt meg is kell őrizni, oda kell rá figyelni és kezelni kell tudni. Ami nem kis időt vesz igénybe. Pontosítva, miért baj mindez, ha nem 1/A-ban van csak jelen, napi szinten? Ez kifejezetten 1/A privilégium kell legyen ahol sok milliós haderők vannak a piacon tárolva, sok millió anyaggal, milliárdnyi rúnával és tekerccsel együtt, mindenféle kék szám nélkül?
Szerintem az egész igen távol áll bármiféle kiskaputól, ez összeségében egy lehetőség és egy taktikai elem, amivel aki tud él (sok évnyi játék után), aki nem nem.
x éves kihagyás után legalább a súgót átolvashattad volna vagy pedig rájöhettél volna az előző hsz.-ekből hogy be lett vezetve hogy bizonyos top kör idő után a nép elkezd gyújtogatni na de ugye ha valakinek 9 szemes orija van ki tudja küszöbölni azt hogy elkezdjék győjtani x topkör után mert csak a második helyre kerül és már csökken is a top körre ergó örökkévalóságig ottmaradhat ha tud anélkül hogy a gyújtási szabály érinteni. érted már ???
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote