View Single Post
Old 09-09-2008, 01:13
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Vale, van _barmi_, ami tetszik Neked mostanaban? Komolyan mondom, minden marhasag, minden szanalmas, az olimpiatol kezdve a forma1ig....
Tudod minőségi különbséget érzek aközött, amit te és amit én csinálok.
Mit csinálsz te? Egyszerűen odaveted, hogy ez marhaság, és ennyivel elintézed a dolgot, sőt ha valaki azt meri mondani, hogy tévedsz, akkor vagy leírod mégegyszer, hogy marhaság, vagy szembetámadod az embert, hogy mindenen felkapja a vizet.

Nézzük a 2említett dolgot:
Olimpia: Ha szerinted olyan klafa a birkózás (erről írtam az adott topikban), akkor mi a fenéért is változtatják olyan gyakran a szabályait?

Egyébként is, amikor én azt mondom a bírkózásra, és a cselgáncsra, hogy hót unalmas, akkor az azt jelenti, hogy nekem nézni unalmas, tehát teljesen szubjektív dolog, amit felemlegetni elég vicces...
De másoktól is hallottam, hogy unalmasnak tartják, úgyhogy lehet, hogy mág valami objektív igazság is van benne...

Forma1: Tudtommal ez autóverseny, a versenynek meg nálam az a lényege, hogy előzgetik egymást a srácok. Ebből szintén nem láttam valami sokat mostanában...

Hódító: Eltér a szemléletünk, én azt vallom, hogy nem leghet dolgokat kiragadni, és azokat megnézni, hanem a többi dologgal való kapcsolatát is meg kell nézni. A te szemléleted nem ez.
Innentől kár erről beszélni, te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak téged. (Téged amúgyse lehetne, soha semmikor, de ez már más kérdés )

Nem szó szerint idézem:
Quote:
Ha gondod van az újrázással nyiss neki topikot
Stillszerűen erre azt tudom mondani, hogy marhaság
Egyszer régen tényleg gondom volt az újrázással, de nem ezzel az aspektusával, ráadásul már kinőttem belőle...

Másrészt már van topikja, asszem Monro meg is írta a javaslatát, aztán persze az a téma is befulladt. Mi a fene értelme lenne neki topikot nyitni. Ha elmagyarázod, akkor meg is nyitom