View Single Post
Old 09-08-2008, 23:06
Ente Ente is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Estét midenkinek!

A 9+ szemes ori minek menne első helyre fél körre is ha termelni akar? Lehorgonyoz 2. helyen ha akar a végtelenségig

Szerintme itt nem csak a 9+ szemesekekl lehet gonda kicsivel kevesebbekel is e szempontbol.

Én egy olyat dobnék fel kifujolásnak, hogy adot csopiban, ahol a max heki felett éri el csak az adott ori a db személyiségeinek a topkört, ott amint a maximális heki fölé megy ott annak fügvényében hogy hány hekit kéne haladnia max földhöz képest ill. hány ori van ott max heki felett, legyen egy bizonyos idő mialatt lépni kéne vagy jönnek a gyujtások. Tudom itt sántit a dolog, hogyha már a max heki meg a topos hely közt van féltávon s mondjuk fentröl lép pár ori akkor változnaka fent említett "változók" azt lehet az alapján már ki is futott az időből... Szóval mikor felemgy max föld fölé, mint a nem vipeseknek a 90 nap közeledtével, megjelenne egy számláló hogy hány napja vagy köre van.De ezt a renszer idönként felülvizsgálná. Ha "elpucolnak elölle" akor csökkene de sose a minimális 336 kör alá (max ha már el is érte és fordulhat). De ha meg sokan bemenek elé vagy jól leverték akkor nőhet is ez a szám (de valami reális keretek közt, szal ha 1 ori beelözi napi 5 ször éheztetésekkel, ne kapjon +2 hetet).
Nem tudom menyire lett ez igy érthetően lefirkantva.
Reply With Quote