View Single Post
Old 09-05-2008, 21:00
Debilke Debilke is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Azt gondolom, hogy ha valaki folyamatosan kötözködik egy fórumon, akkor teljesen normális, hogy kiteszik onnan. És valljuk be, most nemigen történt más. És ez így van rendjén. Attól, hogy egy fórum nyilvános státusszal rendelkezik, még nem "kössünk bele mindeknibe, mert itt szabad" fórum. Ezért született az új fórumrendszer, és pontosan úgy működik, ahogy működnie kell.
Mikor egy moderátor azt mondja, hogy ez az én fórumom, és úgy döntök, hogy kitiltok valakit, akkor nyilvános fórum lévén nem ártana talán betartani, hogy figyelmeztetem, aztán kap x kört, majd utána még többet... én olyat még nem láttam Tőled Ati, hogy nem bírom az arcod, akármit is írtál, azt kötekedésnek veszem, mert rossz napom van, és viszlát...
Ez egy nyilvános fórum, kezdőknek... ahol, a modik egyik része azt mondja, hogy nincs időm a kezdőkre, ezért a kezdők kérésére nem válaszol, a másik modi, szintén nem válaszol, csak ritkán, de ha valaki elküldi a kezdőt súgót olvasni, akkor nagyon mérges lesz, hogy ez a fórum nem azért van, hogy a kezdőt elküldjék súgót olvasni... de érdemben azért ritkán segít... Remy nem is egyszer segített, összességében talán többször is mint a modik... erre, jön egy kedves modi, aki úgy találja, hogy Remy bunkó, és fogja magát és kitiltja arról a fórumról... aztán saját maga is leírja, hogy tök mindegy mert ez a fórum amúgy sem létezik már sokáig... hát tényleg, ez így aztán tök normális...
Reply With Quote