Quote:
Originally Posted by vityu
Nyilvános fórumról lévén szerintem teljesen nem normális ez. Minden új regisztrált használhatja, akkor is ha nem akarja. Nem hiszem, hogy normális lenne kitiltani valakit csak azért, mert nem jönnek ki jól. Erre valók a privát fórumok, de egy nyilvánoson had írjon már az aki akar!!! Ha sérti a fórum etikettet, akkor tiltsák ki, de más esetben ne.
Jó lenne, ha onnan úgy lehetne kirakni valakit végleg, hogy egy pár körös fórumos kitiltás mellett menne egy etikett sértő jelentés az adminok felé. És az admin döntse el, hogy ki lehet-e tiltani vagy sem.
Azért bele kell gondolni, hogy egy elvileg bárki által használható fórumról van szó!!!
|
Te tudod az előzményeket ? meg mindent hogy mi hogy történt ? Mert engem mielőtt véleményt alkotok érdekelne hogy hogy is történt ez a mdolog meg miért történt a kizárás mi volt a kirobbantó ok ?
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|