View Single Post
Old 09-03-2008, 15:11
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by exair View Post
a full lovas ork sajat ori elborult otlet alapjan, masreszt a roppantjo szamolgatasaidat megsporolhattad volna egy kis olvasassal, mert nagyszert mindenre valaszoltam a felelffel es a mindentol 50%ot vivo tf ork tabival kapcsolatban, amihez beutnek 4szer ha 10% toronyijat hagy otthon, az orikat teljesen a csoportukhoz igazitottam, tehat beutni be tudsz, kerdes hogy egy 0-s fosztas (esetleg 1mrd, ha eppen alszok) megeri-e azt hogy 20 korre alam kerulsz mert kronikabol leutnek 10en, lehet mondogatni hogy megis mi kell egy uthetetlen lophatatlan orihoz, valoszinuleg 1000 hekin kene 4000 epulet es ezzel en is tisztaban vagyok, viszont eddig egyszer loptak at es 2szer fertek be, abbol az egyik pont egy visszakiseres miatt volt (szerencsere csak 1 sereggel jott a srac), a masik pedig megerdemelte a penzt, mert jol csinalta
ezekszerint még nem sikerült összefutnod 1 összehangoltan játszó seregcserés szövivelattól hogy az adott csopiban és pozícióban nem nagyon mennek be hozzád az ori még nem feltétlenül beton!!a csopiba jó lehet de attól még csak földváracska
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post: