View Single Post
Old 09-03-2008, 12:38
exair exair is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Szamolgatok Neked egy kicsit, csak hogy lasd is, mekkora butasag ez megis.
Szoval 50%os felelf befer, akkor gondolom 49%os az mar nem, nezzuk eloszor ezt az oldalt, 1000 hekis elf vagy mondjuk. Te mondjuk mf vagy, es a feles meg szovis. (az a szovi, ami utni fog, abban nem lesz feles, de mivel azt mondtad, nem fer be, ez most csak egy fantom feles, hogy megis mennyi tolid van)

Ha jol szamolom, 20.500 toli mar eleg is, tisztanlatassal, mf bonusszal, stb...
Ez 394 db kocsmat jelent. Mondjuk legyen csak 3% templomod, es 5% rakid. Ez 80 epulet. Legyen csak 12% hazad. Ez eddig 600 epulet.

Mondjuk az az ork tudos tabi aki ut, van benne 56% barakk, de 10%ot otthonhagy. Ergo 24k loval megy, mondjuk lefele, 8 tabival. Van 3 hadis szovije azok bevesznek plusz lovat mig kimegy az orkocska, ekkor cirka 60k paci fog kimenni. Ezt 330 barakk, 330 toronnyal megfogod.

(Es akkor a Te altalad emlitett full lovas orkot 72k pacival inkabb ki sem szamolom.

1000 hekin hany epuletnel is tartunk? 1260? Ha teljesen hazfree is lennel, akkor is 1140?

Latod, meg teljesen elborult eplistaval sem mukodik az, amit mondtal...
a full lovas ork sajat ori elborult otlet alapjan, masreszt a roppantjo szamolgatasaidat megsporolhattad volna egy kis olvasassal, mert nagyszert mindenre valaszoltam a felelffel es a mindentol 50%ot vivo tf ork tabival kapcsolatban, amihez beutnek 4szer ha 10% toronyijat hagy otthon, az orikat teljesen a csoportukhoz igazitottam, tehat beutni be tudsz, kerdes hogy egy 0-s fosztas (esetleg 1mrd, ha eppen alszok) megeri-e azt hogy 20 korre alam kerulsz mert kronikabol leutnek 10en, lehet mondogatni hogy megis mi kell egy uthetetlen lophatatlan orihoz, valoszinuleg 1000 hekin kene 4000 epulet es ezzel en is tisztaban vagyok, viszont eddig egyszer loptak at es 2szer fertek be, abbol az egyik pont egy visszakiseres miatt volt (szerencsere csak 1 sereggel jott a srac), a masik pedig megerdemelte a penzt, mert jol csinalta
Reply With Quote
Sponsored Links