Quote:
Originally Posted by Atesz
Igen, azért akarjuk csökenteni mert nagy károkat okoz  . Eddig is kibirtuk.
|
Így már majdnem tuti biztos, hogy nem olvastad végig amit eddig írtunk, másképp nem írnád, hogy eddig is kibírtuk...
Quote:
Originally Posted by Atesz
Nem a javaslatomra reagáltál  . Ez a csökkenést megduplázná. Esetleg lehetne 3% is, de ez már lehet sok.
|
De arra reagáltam... de akkor számszerűsítem neked:
Az egyik 3. szinten, a tolis orimtól felfelé 2 körre lévő orik közül a legfelül lévő ori és az én orim között van 580 pont különbség, pedig nem 200 hekin vagyunk azt elhiheted... ezt az orit gyakorlatilag nem védené jelentősen tőlem a te javaslatod és símán szétkapnám még így is... a 3 körre lévő orik közül a legfelső 985 pontnyira van tőlem (ez eddig majdnem 100 ország volt csak felfelé, lefelé még nem is néztem), ami ugyibár dúrván 27-30%-al csökkentené a tőle lopott teki mennyiséget, ami ezen a távon megint sehol nincs, mivel ez a zsákmánynak egy részét csökkenti, azaz ha lopnék tőle (a mostani rendszerben) 400 tekit, akkor e helyett hoznék 280-300 tekit egy húzásra... ha viszont már elnézek 4 környire, akkor gyakorlatilag annyit ugrik ez a százalék, hogy nem lehet már lopni semmit ami szimplán megölné a tolikat (ahogy bizonyos heki fölött most is megteszi), főleg, hogy ez a távolság védelem nem csak a teki lopásra hat, hanem minden toli akcióra... ráadásul ez a védelem tökéletesen elősegítené a teki halmozást is, hisz egy varis orival csak annyira kell vigyáznom, hogy 2000-3000 pontnál közelebb ne kerülhessen egyetlen tolis sem hozzám és annyi tekim lehet bent amennyit nem szégyellek (igaz, hogy elkopik, de az már más kérdés)...