View Single Post
Old 05-11-2006, 12:06
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Atesz
Igen, azért akarjuk csökenteni mert nagy károkat okoz. Eddig is kibirtuk.
Így már majdnem tuti biztos, hogy nem olvastad végig amit eddig írtunk, másképp nem írnád, hogy eddig is kibírtuk...

Quote:
Originally Posted by Atesz
Nem a javaslatomra reagáltál. Ez a csökkenést megduplázná. Esetleg lehetne 3% is, de ez már lehet sok.
De arra reagáltam... de akkor számszerűsítem neked:
Az egyik 3. szinten, a tolis orimtól felfelé 2 körre lévő orik közül a legfelül lévő ori és az én orim között van 580 pont különbség, pedig nem 200 hekin vagyunk azt elhiheted... ezt az orit gyakorlatilag nem védené jelentősen tőlem a te javaslatod és símán szétkapnám még így is... a 3 körre lévő orik közül a legfelső 985 pontnyira van tőlem (ez eddig majdnem 100 ország volt csak felfelé, lefelé még nem is néztem), ami ugyibár dúrván 27-30%-al csökkentené a tőle lopott teki mennyiséget, ami ezen a távon megint sehol nincs, mivel ez a zsákmánynak egy részét csökkenti, azaz ha lopnék tőle (a mostani rendszerben) 400 tekit, akkor e helyett hoznék 280-300 tekit egy húzásra... ha viszont már elnézek 4 környire, akkor gyakorlatilag annyit ugrik ez a százalék, hogy nem lehet már lopni semmit ami szimplán megölné a tolikat (ahogy bizonyos heki fölött most is megteszi), főleg, hogy ez a távolság védelem nem csak a teki lopásra hat, hanem minden toli akcióra... ráadásul ez a védelem tökéletesen elősegítené a teki halmozást is, hisz egy varis orival csak annyira kell vigyáznom, hogy 2000-3000 pontnál közelebb ne kerülhessen egyetlen tolis sem hozzám és annyi tekim lehet bent amennyit nem szégyellek (igaz, hogy elkopik, de az már más kérdés)...
És születnek emberek.