Quote:
Originally Posted by kopaszkutya
 szerintem te már nagyon jól tudod,hogy ki vagyok (mert ezen egyszer már vitatkoztunk),és ez az állításod ugyanúgy nem fedi a valóságot,mint az egyenlő elbírálásra vonatkozó,amit a fórumetikett betartására írtál nekem...A kurva anyádért adtatok fórumosnak 5 kört,a majmokért áthelyezettnek 168-at és mellé írásjogot...  amit idecitáltam,nem az ujjamból szoptam hidd el,valóban fórumon olvastam...ha a türelmemből telik esetleg a következő hasonlót ha elolvasom,bemásolom neked,csak hogy szembesülj vele...de szerintem ha vennéd a fáradtságot,neked lenne lehetőséged visszakeresni(bár lehet,nagy butaságot mondtam,mert gőzöm sincs,meddig nézhető vissza a fórum tartalma)
|
Igen, tudom ki vagy, mert egyszer már elmagyaráztam neked, hogy mivel nem látom, hogy ki miért lett kitiltva, ezért nincs is értelme vitázni a dolgon, lévén (már megbocsáss érte) csak a te emlékezeted alapján ezeket a dolgokat nem fogadom el készpénznek (főleg tudván, hogy általában a kitiltás pont a fordítottja szokott lenni, az anyázós kap 168-at) és gondolom te is tudod miért (ugyibár az elején először is meg kellett győznöm róla, hogy nincs 35 körös kitiltás)...
Quote:
Originally Posted by kopaszkutya
fel,3-4 hét alatt 600-on fullra viheti az országot,ami normálban példa nélkül való,és ez megint az anarchot minősíti)remélem elég szabatos voltam...
|
Már megbocsáss de ez igencsak butaság... nem lehettél még túl sok csoportban, ha ilyet írtál, ugyanis még a gyorsban is feljutok neked 3-4 hét alatt 600 hekire egy kezdő orival, pedig ott nincs 1000-es létszám...