View Single Post
Old 05-11-2006, 10:51
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by kopaszkutya
szerintem te már nagyon jól tudod,hogy ki vagyok (mert ezen egyszer már vitatkoztunk),és ez az állításod ugyanúgy nem fedi a valóságot,mint az egyenlő elbírálásra vonatkozó,amit a fórumetikett betartására írtál nekem...A kurva anyádért adtatok fórumosnak 5 kört,a majmokért áthelyezettnek 168-at és mellé írásjogot... amit idecitáltam,nem az ujjamból szoptam hidd el,valóban fórumon olvastam...ha a türelmemből telik esetleg a következő hasonlót ha elolvasom,bemásolom neked,csak hogy szembesülj vele...de szerintem ha vennéd a fáradtságot,neked lenne lehetőséged visszakeresni(bár lehet,nagy butaságot mondtam,mert gőzöm sincs,meddig nézhető vissza a fórum tartalma)
Igen, tudom ki vagy, mert egyszer már elmagyaráztam neked, hogy mivel nem látom, hogy ki miért lett kitiltva, ezért nincs is értelme vitázni a dolgon, lévén (már megbocsáss érte) csak a te emlékezeted alapján ezeket a dolgokat nem fogadom el készpénznek (főleg tudván, hogy általában a kitiltás pont a fordítottja szokott lenni, az anyázós kap 168-at) és gondolom te is tudod miért (ugyibár az elején először is meg kellett győznöm róla, hogy nincs 35 körös kitiltás)...

Quote:
Originally Posted by kopaszkutya
fel,3-4 hét alatt 600-on fullra viheti az országot,ami normálban példa nélkül való,és ez megint az anarchot minősíti)remélem elég szabatos voltam...
Már megbocsáss de ez igencsak butaság... nem lehettél még túl sok csoportban, ha ilyet írtál, ugyanis még a gyorsban is feljutok neked 3-4 hét alatt 600 hekire egy kezdő orival, pedig ott nincs 1000-es létszám...
És születnek emberek.
Reply With Quote