Kopasz,legtöbb átrakott úgy törli az oriját anarchból,vagy adja át,hogy gőze sincs,mi van ott,milyen játék.Ezért egyértelmű,hogy nem törölheti azért,mert alacsony színvonalúnak hiszi,hiszen csak annyit tud az egészről,amennyi hallott innen-onnan.És több,mint valószínű,hogy csak rosszat hallott róla

Az orieladást amúgy én sem igazán értem.Mondom ezt úgy,hogy már rengeteg orit vettem

De sokaknak nem nő a szívükhöz 1-2 ori.Rosszabb esetben azért,mert még maradt néhány a normálban

Én általában 2 ok miatt veszek orit:
1.:kicsi a sorszáma,ami nekem a mániám
2.:magas hekin van,és ha így megkapok egy orit,csomó időt meg tudok spórolni,mintha felvinnék.
Erre lehetne mondani,hogy saját magam nem tudok magasra felvinni.Én erre azt mondom,hogy van 210k hekis orim,amit én regeltem,és én vittem fel.Nem mondom,hogy van értelme az akkora orinak,de most nem is ez a lényeg.
Még az orivételnél pozitívumnak számít,ha mondjuk kiskettes,vagy sok az újrázása.Ezeknek a kombinációja adja az ori "árát",ahány vipet hajlandó vagyok érte adni.Maga az ori minősége nem számít egyáltalán,hiszen 9 kör alatt olyanná építem,amilyenné akarom.
Igazad van,gond nélkül fel lehet menni 600 hekire y-ban.De sztem ugyanez igaz normálra is.Bár nem mindegyik ötös csopira,de a freemailesekben,ahol sokan vannak,simán.
Végezetül,lehet,hogy soxor úgy tűnik,hogy csak szídom az anarchot,mert uncsi,mert van a "fórumos nem bánt fórumost" íratlan szabály,de azért nem véletlen,hogy ezzel töltöm napjaim nagy részét